Translate

dijous, 7 de maig del 2015

ROSES I LLIBRES, TOT L'ANY!




Han passat quinze dies del Sant Jordi 2015, és de suposar que ja no queden gaires ressaques i és per això que ara trobo el moment adient per a la reflexió.

Ja està? Fins el proper? És que no transcendeix res de res? Etern dia de la marmota en tots els actes quotidians de la nostra vida, oi? 

Fins ara era bona la màxima de “qui es belluga, no surt a la foto”. Doncs be, som al segle XXI i em plau i complau comunicar-vos que ja no és així, ara QUI NO ES BELLUGA NO SURT A LA FOTO. 

Ves per on com ha canviat tot i la majoria sense adonar-se. Per no dir allò de que el selfie és el primer cronista de la nostra imatge pública. Esdevindrem onanistes en la nostra vida privada i pública finalment si no ens aturem a reflexionar i esmenar la plana.

I per aquí mateix començaré. 

Gràcies a tots els escriptors, il·lustradors, creadors, professionals del ram de les flors, gestors i promotors culturals, redactors, correctors, editors... per l’esforç, ganes, valor i energia desplegats envers els esdeveniments culturals identitàris que tant ens defineixen a casa nostra i des de les xarxes socials i la globalització, al món.

Un gran Sant Jordi el d’aquest 2015, i per què doncs a alguns ens queda aquell regust agredolç de que hi ha quelcom que no rutlla malgrat el que es digui des de l’aparador mediàtic.

Mesos de preparació, esforç, talent, inversió, intendència, logística i el que és més important els somnis i il·lusions dipositats en 24 hores viscudes com si foren anys per la seva intensitat.

Avui en dia, sovint, morim d’èxit. El meu homenatge doncs per a cada una de les xifres que fan gran l’estadística, el meu reconeixement a tots i cada un dels bocins dels somnis tant satisfets com insatisfets. 

Prou de diades amb regust a derrotes, o com us diria el Drac:

 RECORDEU QUE DE ROSES I LLIBRES HI HA TOT L’ANY!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada